Мигдально-горіховий хліб
Мигдально-горіховий хліб – це поєднання борошна та меленого мигдаля. Ця унікальна комбінація не лише робить випічку надзвичайно смачною, але й гарантує довгу свіжість.
Навіть при високій калорійності, мигдально-горіховий хліб є справжньою кладовище корисних елементів. Вітаміни, мінерали, антиоксиданти та фітоестрогени роблять його корисним для травної, нервової, серцево-судинної та ендокринної систем організму.
Те, що мигдалеве борошно не містить глютену, робить його ідеальним для алергіків та людей з чутливістю до цього компоненту. Смак та аромат мигдалю, які залишаються в хлібі після теплової обробки, додають йому неповторний шарм.
Юля –
Очень вкусно! Чувствуется вкус и запах миндаля. Хлеб действительно долго не черствеет. Советую попробовать 🙂
Леонід Чайка –
Дуже смачний та корисний хліб! Пройшло вже два тижні з дня його замовлення, а він і досі зберігає свої початкові кондиції.
Те ж саме можу сказати і про цільнозерновий хліб, який рекомендований для діабетиків